Om oss

nationelllarare

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Bibellärarna är nationella och kan därför uttrycka sig rätt, både språkligt och kulturellt. De är dessutom accepterade som bibellärare i landet av det/de egna samfunden. På så sätt kan den studerande ledaren identifiera sig med undervisningen.


2. Det föreläsningsmanus som bibelläraren använder, delas upp i ett antal lektioner och spelas därefter in i antingen klassrumsmiljö med andra studenter eller i studio. Inspelningen redigeras till avsedd längd och sparas i hög teknisk kvalité.


3. Originalinspelningen dupliceras i en större upplaga och kompletteras med ett skrivet kursmaterial. Därefter distribueras det ut till de väntande studerande ledarna.


4. Varje ledare kan sedan gå igenom kursen i sin egen takt och i sin egen miljö. Det innebär att somliga lyssnar tidigt på dagen, andra sent. Några sitter vid ett skrivbord, andra arbetar med annat. Många lyssnar igenom undervisningen upprepade gånger. På flera platser sitter studenter i grupp och lyssnar på undervisningen. Ofta genomförs regionala och lokala seminarier då läraren eller koordinatorn för Distansbibelskolan ICBI besöker platsen för undervisning och samtal.


5. Varje ledare finns kvar i den egna församlingen under studietiden. Detta innebär att de kan vara aktiva och fortsätta tjäna, också under sina studier. För många är ICBIs bibelundervisning den enda de någonsin får och många talar därför om hur viktig den är. Utan den står de nakna och tomhänta i en pågående väckelse.

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

Postadress:
Distansbibelskolan IBRA
BOX 151 44
167 15 Bromma

Kontakt:
Telefon: 08 608 96 40
Mobil: 0765 36 96 40
E-post: distansbibelskolan@ibra.se

@ 2018 IBRA - All rights reserved.